Bas van der Boom is 10 jaar in dienst! 🥳

Betrokken. Gedreven. Loyaal. Dát is hoe wij Bas van der Boom in 3 woorden omschrijven; hij zet zich altijd voor de volle 100% in voor ‘zijn’ kandidaten.

‘De juiste match maken’ is voor Bas nooit een routineklus. Hij doet er álles aan om ervoor te zorgen dat iemand op zijn of haar plek komt te zitten. 🎯

“Bas luistert écht en doet er alles aan om tot een goede match te komen”, krijgt Suzan Blaakenburg regelmatig terug van bedrijven en kandidaten.

Hij begon ooit als senior consultant op de vestiging in #Oosterhout en inmiddels is hij als teamleider bij onze afdeling Raaak Talent van grote waarde en niet meer weg te denken.

“Bas laat zich van nature niet leiden door commerciële belangen. De juiste match, dát is leidend voor hem en daarom adviseert hij bedrijven om verder te kijken dan een cv en om open staan voor mensen die misschien niet direct aansluiten op een profiel”, zegt Suzan.

Wat ben je toch een loyale en betrokken collega, Bas. Jij hebt een 🧡 voor Raaak én onze RaaakKrachten!

Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal. Geheel terecht dat je in het zonnetje gezet wordt! 🎊 Publicatie datum: 6 april 2023