Homepage Academy

Raaak Academy

Persoonlijke groei? Wij geloven erin. Met hart en ziel. Met de Raaak Academy investeren we in de kennis en kunde van onze eigen medewerkers. Leren hoe je een goed verhaal vertelt? Wij huren dé expert op het gebied van storytelling in. Heel handig voor een salesgesprek of gewoon tijdens een saaie kringverjaardag de show stelen met een anekdote die je uit je mouw schudt 😉

Bij Raaak geloven we in jou. Wie zijn wij zonder onze collega’s? Je wordt niet vanzelf sparringpartner van een klant, dat moet je leren. Leren leidinggeven. Leren prioriteiten stellen. Maar ook wet- en regelgeving van de uitzendbranche: alles leer je via onze eigen Academy.

Hoe belangrijk we dit vinden? In 1 woord: cruciaal. Zo krijgen alle nieuwe medewerkers een training van oprichter Mark van Oosterhout. Waarom is hij Raaak ooit begonnen? Wat is het Raaak-DNA? Hij vertelt je zelf tijdens een training. Wij geloven dat iedereen, van junior tot directielid, slimmer & blijer wordt van een leven lang leren.

En natuurlijk doen we de trainingen tijdens werktijd. Zijn alle trainingen 100% gratis (of wij nu trainers inhuren of niet). En als ze lang duren? Dan zorgen we vanzelfsprekend voor een lekkere lunch os soms zelfs een overnachting.

Mooi, toch: een werkgever die continu investeert in jouw loopbaan?
Storytelling - Harry Slagman

In Sales heb je 8 verhalen nodig om te komen van een kennismaking tot samenwerking.

Hoe gebruik je storytelling bij een kennismakingsgesprek? En bij een verkoopgesprek? En wat zeg je als je iets moet zeggen over het Raaak-DNA? Harry geeft je de antwoorden.

Harry Slagman is de autoriteit op het gebied van Storytelling.

Voordelen van de training storytelling:

 • 8 praktische verhalen die je helpen bij Sales.
 • Autoriteit op het gebied van storytelling Harry Slagman geeft de training.
 • Persoonlijke verhalen verhoogt de effectiviteit van je Sales.
Gesprekstechnieken - Flow 11

‘Groei en verandering vraagt om continue ontdekking en ontwikkeling’, aldus Noortje van Diessen van Flow 11. Noortje verzorgt met veel plezier verschillende trainingen bij Raaak Personeel. Waaronder gesprekstechnieken.

Als consultant bij Raaak Personeel krijg je te maken met kandidaten en klanten. Op basis van de DISC methodiek bekijk je samen met Noortje hoe je gesprekken het best kunt aanvliegen. Hoe zet je een gesprek met een klant helemaal naar jouw hand? En hoe zorg je dat iedere kandidaat met een goed gevoel de deur uit gaat?

Voordelen Training Gesprekstechnieken:

 • Gegeven door ervaren company coach Noortje van Diessen.
 • Je gaat de deur uit met praktische tips die je meteen kunt toepassen in je werkzaamheden.
Raaak de Organisatie - Mark van Oosterhout

‘We moeten niet wachten op wind, we moeten gewoon zelf gaan roeien’. Zo begon Raaak Personeel. 12 jaar geleden. Middenin de crisis.

Nu staan er 11 vestigingen. Maar hoe is Raaak ontstaan? Waarom vinden we onze kernwaardes zo belangrijk? En hoe kun jij die kernwaardes iedere dag weer uitdragen? Directeur Mark van Oosterhout legt het je allemaal uit bij de training Raaak de Organisatie.

Voordelen Training Raaak de Organisatie:

 • Je leert waar Raaak vandaan komt en bij wat voor organisatie je werkt.
 • De werkwijze van Raaak is anders dan bij andere uitzendorganisaties. Hier leer je waarom.
 • En eindelijk antwoord op waarom we overal een aquarium hebben staan.
Opleiden en Mobiliteit - Suzan Blaakenburg

Naast 11 vestigingen heeft Raaak Personeel sinds 2018 een afdeling Opleiden & Mobiliteit. Deze afdeling helpt mensen aan de hand van hun competenties en passies door middel van scholing, maatwerk en intensieve begeleiding aan nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. En werkgevers aan gemotiveerde medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen.

Bij Raaak willen we als commerciële organisatie wel onze maatschappelijke verantwoordelijkheid pakken. Daarom is de afdeling Opleiden en Mobiliteit de wereld in geholpen. Bij Raaak zijn een viertal collega’s dagelijks bezig met dit onderwerp. In deze training leer je waarom dit zo belangrijk is. En hoe jij kunt helpen.

Voordelen Training Opleiden en Mobiliteit:

 • Je leert waarom deze afdeling enorm belangrijk is voor Raaak.
 • Je leert hoe je loopbaangesprekken voert en hoe je kandidaten in contact kunt brengen met de collega’s van O&M.
 • Praktische tips die jij meteen toe kunt passen in je intakegesprekken.