Alice van der Starre begon haar loopbaan in een SCHUUR in Papendrecht.

Een schuur? Jazeker!

Het was 1988, Alice was 17 en zij begon bij uitzendbureau Dactylo. Dactylo was een bijzonder bedrijf. Het waren de jaren ‘80. En voor wie het niet heeft meegemaakt: kinderopvang was er niet of nauwelijks, van de afkorting BSO had nog niemand gehoord.

Veel vestigingsmanagers bij Dactylo waren moeders die vanuit huis werkten. Het “kantoor” was dus meestal thuis. Bijvoorbeeld de voorkamer, de keukentafel of, in het geval van Papendrecht, een omgebouwde schuur. Hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt: de formule van Dactylo werkte. Vooral dankzij de familiaire sfeer en de oprechte aandacht voor kandidaten.

Raaak Personeel is de “opvolger” van een andere Dactylo-vestiging, namelijk die in Alblasserdam. En natuurlijk zijn er veel dingen veranderd sinds 1988 (wij werken niet in een schuur). Maar de essentie van ons werk is nog steeds hetzelfde. In 2 woorden: Echte Aandacht. Persoonlijke aandacht is ook nu nog steeds onderscheidend.

En Alice?

Na haar tijd bij Dactylo heeft ze wat uitstapjes gehad, maar ze werkt nu alweer 8 jaar bij Raaak. Eerst in Papendrecht, nu als Corporate Recruiter.

Wij zijn SUPERBLIJ met Alice. Zij weet waar Raaak Personeel voor staat, zij heeft het Raaak-DNA!
Publicatie datum: 5 maart 2020