AUW! 🔪 Weer snijdt Patricia van Hussen zich in haar vingers.

Het werk in de tomatenkas bevalt niet. Afgezien van de snijwonden, moet ze voor dag en dauw op en haar salaris houdt niet over.

Maar.. wat moet ze dan? 🤔

Het is 2014, onze Patricia is net gescheiden en ze wil wel brood op de plank. En haar hand ophouden? Dat past niet bij haar. Zolang ze kan werken, zal ze werken. 💪

Na de kassen, gaat ze schoonmaken. 7 dagen per week, zo houdt ze nog voldoende over om van te leven. Een vetpot? Zeker niet.

In 2015 verandert het leven van onze gewaardeerde collega Patricia. Ze start met het schoonmaken van enkele Raaak-vestigingen in Brabant. In 2018 komt ze fulltime in vaste dienst bij Raaak en krijgt ze haar eigen Raaak-auto. YES!

Haar functie?

Facilitair medewerker. Behalve dat ze vestigingen tiptop houdt, sjeest ze door Brabant en Zuid-Holland met kantoorartikelen (eerlijk? Vooral bier en wijn). Niet onbelangrijk: ze zorgt dat alle aquaria blinken en de vissen blijven leven.

En nu?

Ze vindt het werken bij Raaak SUPER. Op de foto zien we haar met een andere opsoloog (=viskenner), directeur Mark van Oosterhout In het weekend op pad, voor nieuwe 🐠🐠🐠 in een aquarium. Zelf weten.

Patricia: je bent een top-collega en een GEWELDIG mens!
Publicatie datum: 5 maart 2020