“Dat je bij Raaak kan zijn wie je bent, is niet zomaar een praatje. Het is écht zo.”

Rick van Elzelingen werkt pas 5 maanden bij ons, maar is nu al ambassadeur.

Waarom hij zo’n fan is? Omdat je bij Raaak kan zijn wie je bent. Christen, Moslim, dik, dun, mondig of een einzelgänger: iedereen wordt in zijn waarde gelaten, zegt Rick.

“Het is niet iets wat de directeur zegt en vervolgens niet wordt nageleefd. Sterker nog: die directeur staat juist dicht bij ons. We kunnen hem altijd aan z’n jasje trekken.”

Voorlopig blijft Rick lekker zitten in dit warme bad. Minimaal 5 jaar is zijn streven:

“Ik zit goed op mijn plek, je krijgt hier voldoende handvatten aangereikt om je verder te ontwikkelen. Daarnaast heerst er een fijne cultuur waarin iedereen respect voor elkaar heeft.”

De cultuur, de opleidingen die je krijgt, de korte lijnen: Rick vindt het allemaal geweldig. Maar wat hij het leukste vindt?

Mark van Oosterhout die elk jaar, naar al zijn medewerkers, een handgeschreven kerstkaart stuurt. Dat zijn er inmiddels meer dan 100. Ben je al begonnen Mark? Het is bijna kerst ;-)

Bedankt voor deze mooie woorden Rick, wij zijn ook heel blij met jou. Als we iets kunnen doen om jouw ambassadeurschap naar een hoger plan te tillen, dan horen wij het graag!
Publicatie datum: 25 oktober 2022