De EED van Raaak Personeel: Eerlijk, Eigenzinnig & Dichtbij.

Wat betekent eigenzinnig? En waarom vinden we onszelf zo eigenzinnig? Laten we er niet omheen draaien: het begint natuurlijk bij onze directeur, Mark van Oosterhout. Die is verrekte eigenzinnig. Tegen het eigenwijze aan. Zo eigengereid, dat hij zonder diploma de middelbare school verliet.

We adviseren het niemand, hij deed het. Lekker eigenzinnig, Mark. En toen? Ging hij werken voor een uitzendbureau. In 2,5 jaar van uitzendbaantje naar serieuze uitzendbaan. En van intercedent tot oprichter. Lang verhaal kort: Mark heeft niet de gebaande paden gevolgd. En dat merken we aan het personeelsbestand. Een horecadame opent straks onze nieuwe vestiging, een journalist werkt op de afdeling marketing en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Hoe je dat eigenzinnige terugziet in onze werkwijze? Wij verkiezen talent boven cv. We zien meer kansen dan bedreigingen. En we geloven dat ieder mens een positieve bijdrage kan leveren.

Het gevolg? Onze klanten profiteren van de eigenwijze mensen die we bemiddelen. Het perfecte cv? De perfecte kandidaat? Ze bestaan niet. Maar wie talent en motivatie heeft, kan via Raaak het onmogelijke bereiken.
Publicatie datum: 5 maart 2020