Dennis Dobbelsteen werkte van 2012 tot 2015 bij vandijk.store Een bekende modezaak in Waalwijk.

In november 2015 hadden 17 heren tegelijkertijd een afspraak in ‘zijn’ winkel.

Die afspraak zou het leven van Dennis veranderen.

Directeur Mark van Oosterhout gaf alle collega’s in 2015 een kledingbon als kerstcadeau. Dennis zegde een persoonlijke afspraak af om deze voor hem nog onbekende, maar belangrijke klant te helpen. Er kwamen tenslotte 17 man langs.

Dennis was die dag helemaal in zijn element. Hij gaf persoonlijke aandacht en zorgde ervoor dat iedereen met een goed gevoel de deur uitliep.

De klantvriendelijke en enthousiaste Dennis was opgevallen bij Mark. Zou Dennis niet goed passen bij Raaak? Bijvoorbeeld in de functie van adviseur Payrolling? Mark besprak met Saskia Smulders de mogelijkheden.

Dennis kreeg een aanbod, maar zijn hoofd zat vol twijfels. Kon hij wel slagen in een onbekende branche? Hoe moest hij zijn gezin onderhouden, als hij zou falen? Mark en Saskia zeiden dat ze hem alles zouden leren en gaven hem het volledige vertrouwen.

Inmiddels werkt Dennis (na 3 jaar Adviseur Payrolling) alweer een halfjaar als Coördinator Opleiden & Mobiliteit. En hoe! Hij weet als geen ander dat van werk veranderen lef vraagt én goede begeleiding cruciaal is.
Publicatie datum: 5 maart 2020