“Mijn toekomst bij Raaak? Al moet ik met een rollator naar mijn werk.”

Melanie Netten zit al 22 jaar in het vak en het uitzendvirus heeft haar flink te pakken, zo zegt ze zelf. ☝️

13 jaar werkte ze als intercedent bij Unique, waar ze Raaak-directeur Mark van Oosterhout leerde kennen. Of eigenlijk scoutte - zij was namelijk degene die hem onder de aandacht bracht bij haar toenmalige (en huidige) districtsmanager Saskia.

“Ik was zo gecharmeerd van Mark en zag dat hij een kans moest krijgen. Ik wist: hij gaat hoge ogen gooien.” 👀

Ze klom op tot vestigingsmanager van 2 vestigingen én coachte daarnaast alle nieuwe medewerkers in Brabant. Dat laatste vindt ze het allerleukste om te doen en daarom wilde ze zich alleen op het coachen gaan richten.

Mark - die inmiddels al 4 Raaak-vestigingen had – kende Melanie’s talent en bood haar een baan als coach bij Raaak aan. 🤝

“Ik vind het leuk om mensen in hun kracht te zetten. Het beste eruit te halen.”

Nadat ze moeder van twee kinderen werd, wilde ze vaker thuis zijn. Voor de Raaak-vestiging in Waalwijk zochten ze op dat moment een nieuwe vestigingsmanager. 1+1=2 Melanie kende de markt en werd de nieuwe vestigingsmanager van Waalwijk.

Ze kwam thuis🏠:

“Het is net als fietsen🚲, je verleert het nooit en ik voelde: dit vind ik het allerleukste. Een vestiging op de kaart zetten én mensen coachen, alles komt samen.”

Talentscout, een coach, een hecht team (met weinig wisselingen), een vestiging die is als een malle gaat: Melanie is geboren voor dit vak, maar achteroverleunen zou ze nooit doen.

“Niks gaat vanzelf en ik denk nooit: kan niet, lastig, moeilijk. Denken in oplossingen gaat bij mij vanzelf, daar hoef ik geen moeite voor te doen”. 💪

Melanie bedankt! Bedankt voor jouw enorme betrokkenheid. Jouw kennis, jouw ervaring, jouw coachingskills en jouw dagelijkse inzet voor Raaak Personeel. 🎯

En bedankt voor de naam Raaak, want die komt uit jouw koker 💡

Publicatie datum: 25 oktober 2022