Nienke ’s hartslag ging omhoog. Was ze nu ECHT afgewezen?

Het was het jaar 2011 en ze besloot haar gevoelens neer te pennen. Een vurige e-mail vol emotie was het resultaat. Ze drukte op SEND en wat Mark van Oosterhout deed zal je verbazen.

Terug naar het begin. Nienke van Pouderoijen studeerde kunstgeschiedenis. Zoals ze zelf zegt: “Geen droog brood in te verdienen.” Dus ging ze solliciteren. Ze wandelde bij Raaak Personeel binnen en trof Rik. Gezellig! Hem kende ze.

Rik zei: ‘Waarom solliciteer je niet bij ons als consultant?’ Ook Claudia leek dit een goed idee. Snel zat Nienke aan de keukentafel bij Marjan en Mark in Alblasserdam: HET SOLLICITATIEGESPREK.

Ze zochten een salestijger, een deurentrapper. Daar zat Nienke. Peentjes te zweten. De maandag na het gesprek belde Mark haar op en vertelde wat ze vreesde: je bent niet de deurentrapper die we zoeken.

Dit. Was. Niet. Waar.

Doordouwer Nienke zette haar gevoelens op papier. Raaak kijkt toch verder dan alleen je cv? Ze drukte op SEND en toen kwam de 2de reactie van Mark. Hij belde op en zei: ‘Je mag maandag starten.’

Nienke werkt al 8 jaar bij Raaak. En inderdaad, haar hart gaat niet sneller kloppen van Sales, dus werkt ze nu als Support Coördinator.

En dat doet ze… GEWELDIG!
Publicatie datum: 5 maart 2020