“Wat doe ik? Ik wil helemaal niet weg!” 😱


Rebecca Reijne nam afscheid van Raaak, maar op haar laatste personeelsfeest bekroop haar ineens het gevoel dat ze misschien helemaal niet weg wilde.
 
Maar ja, als Rebecca eenmaal een keuze heeft gemaakt, dan gaat ze ervoor. Dus begon ze - vol goede moed - bij een ander bedrijf.
 
En toen begon het te knagen. Ze voelde dat deze baan haar niet de energie gaf waarop ze hoopte. Haar hoofd zei wat ze in haar hart al wist en besloot:
 
“Ik wil terug naar Raaak.”
 
Nu werkt ze alweer 3 maanden als accountmanager voor Raaak en dat voelt voor haar als “thuiskomen”. Want die eigenzinnige collega’s, de veilige werkomgeving waar alles besproken kan worden en het mensgerichte, past haar als een goed zittende jas. 🎯
 
“Zo fijn dat ik mijn collega’s weer in de armen kon sluiten en dat ze zeiden: ’Fijn dat je weer terug bent’. Ik voelde oprechte interesse en wist dat ik de juiste beslissing had genomen.”
 
Rebecca is commercieel en tegelijkertijd mensgericht ingesteld. Twee talenten die ze perfect in haar baan kwijt kan.
 
En af en toe een bonus ontvangen, vindt ze best lekker, geeft ze eerlijk toe. Maar haar dag is pas geslaagd als zij haar team of een bedrijf écht verder heeft geholpen.
 
“Mijn rol is over het algemeen solistisch, toch vind ik de samenwerking met vestigingen en het meedenken met bedrijven het leukste aan mijn baan. Pas als je begrijpt wat bedrijven nodig hebben, kan je ze ondersteunen met de juiste dienstverlening.”
 
We hebben haar even moeten missen, maar we zijn wij blij dat ze weer ‘thuis’ is. Zonder branche-ervaring begon ze ooit bij Raaak. En nu?
 
Nu is ze een steengoede accountmanager die met passie voor het vak, een vleugje humor, creativiteit en een nuchtere kijk op zaken nog voor vele duurzame samenwerkingen gaat zorgen.
 
Tegen degenen die erover nadenken om bij Raaak te komen werken, zegt ze:
 
“Wil je jezelf ontwikkelen binnen een veilige en mensgerichte omgeving met eigenzinnige collega’s? Dan ben je bij Raaak aan het juist adres! Want hier kijken we niet op elkaar neer. Bij Raaak moedigen wij elkaar aan om als team verder te komen.”
 
Geen speld tussen te krijgen Rebecca. Welkom thuis! 🏠

Publicatie datum: 1 maart 2023